miércoles, 23 de febrero de 2011

BOICOT A LES ELECCIONS SINDICALS. L'ALTERNATIVA DE CNT.

BOICOT A LES ELECCIONS SINDICALS

La pràctica totalitat de la plantilla del 061 a Motors pensa que el Comitè d'Empresa actual no ha estat a l'altura de les circumstàncies. Una part important d'aquesta plantilla pensa que per això és necessari un vot de càstig o una votació que garanteixi un canvi de formacions sindicals. No obstant, votant a un altre sindicat no arregles res.

No és una qüestió de sigles, és una qüestió de model sindical.

El model dels sindicats majoritaris i dels sindicats “alternatius” és el mateix. És el model sindical basat en les eleccions sindicals, els delegats de personal i els comitès d'empresa, el model de les subvencions i dels alliberats sindicals. És el sindicalisme vertical, burocràtic, de la desmobilització, però no un sindicalisme d'acció.


miércoles, 2 de febrero de 2011

ASSETJAMENT O MOBBING LABORAL AL CENTRE DE MOTORS

Ho manifestem clarament: al centre de Motors es produeix assetjament o mobbing laboral. Diversos treballadores i treballadores del 061 han sigut objecte d'aquesta pràctica. Els assistents a l'assemblea del 15 de desembre van manifestar la seva inquietud pel sol motiu d'assistir a la mateixa, ja que podia traduir-se en posteriors represàlies per part d'Atento. Només aquest fet il·lustra el grau de paranoia que existeix entre la plantilla.